Selasa, 12 Jun 2012

TIRAMISU CAKE lagiiii...


Salam semua,
Beberapa hari break mengupdate pic"makan-makan" dan tidak sempat nak singgah dapur kawan-kawan, maaf ye, buzy sedikit..


Teringin makan kek tiramisu lagi..so,buat lagi...Masih menggunakan resepi dari rakan fb, Mariana Osman..
Kali ni buat separuh adunan je..
Resepi boleh lihat di SINI



Untuk dinda Jurey, len kali kalau datang rumah, kita buat lagi kek ni ye..

12 ulasan :

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

As'kum Rohah cayangggg... wahh ada tiramisu sedap benor tu.. kecurr aje ni.. makan petang2 cuaca panas.. terbaik! cantik!

Asyifa Mustaffa berkata...

Salam kak...
sedapnya makan tiramisu time cuaca yg panas ni....
teringin la jugak tekak nie...huhuhu....

Evelyn Gemina berkata...

Salam kak rohah, wah dahsyatnya kek tiramisu tu, mmg menggiurkan sekali, mintak sikit ya : )

Mamasya berkata...

Salam Rohah.dah jamu mata di Fb...tak puas..dtg ke blog pula...nampak cantik dan rasa sudah pasti sedapppp..yummmm

Melly Octaviana berkata...

masih ada lagi kah.. bagi sedikit, ngeces nih lihat nya.. slurrp

Ilhamkreatif berkata...

Salam Rohah..ade tiramisu kat sini,sedap nampak tuu...meh sepotong dua....

tun_telani berkata...

Salam kak rohah ^^ cantiknya corak kat atas tiramisu nih. tun dh lama x makan tiramisu, terliur betull.

Amie berkata...

kagum dengan kecantikan tiramisu cake bikinan orang German hikhikhikkk tak rewangi mangan yo...

Qasey Honey berkata...

sgt mnarik tgk tiramisu kek tu...nmpk sedap..deconye pon cantik..cmne nk buat tu..hihi...

Bicara Kak Noor berkata...

salam Rohah
tengin lah nak makan tiramisu nk buat maleh ni bak lah sepotong nak jugak yg Rohah buat mesti sedapppppppp tu

ibundo berkata...

cantik kek rohah ni. Mesti rasa pun cantik gak.

D Aalia Sham berkata...

suka blog ni...terbaik...