Sabtu, 3 November 2012

SNOW CHEESE CAKE, PERTEMUAN RAKAN OLDSKOOL ON9 & HAPPY BELATED EFFA HANNY


Assalamualaikum...
Salam mesra dan salam ceria buat pengunjung Damai Qalbu,  semoga kalian dalam rahmat Ilahi. Juga buat rakan seperjuangan OLDSKOLL ON9 yang dikasihi..Bertemu jua  kita disegelinap waktu yang agak terbatas petang tadi, alhamdulillah...Bila dah bersua, teringat kembali alam persekolahan dulu2..didoakan semoga kalian sukses dalam kehidupan.
Dikesempatan ini ingin mengucapkan Selamat Hari Ulangtahun buatmu Effa Hani, semoga diberkati Allah.Terima kasih kerana sudi merasa kek hasil keras tangan saya tu hehe...Atas permintaannya untuk Kek Cheese Bersalji @ Snow Cheese Cake yang diorder, saya masih gunakan resepi ini, tetapi untuk separuh adunan Effa mahu diperasakan coklat.Macam di bawah tu lah rupa dia..saya bubuh 2 sudu besar serbuk coklat untuk bahagian yang coklat tu..

Salam sayang jua buat Masz & Zu...ada rezqi kita jumpa lagi..Salam ukhuwah buat boss OLDSKOLL ON9, Nizam juga rakan seperjuangan yang lain: Fairus & Roszaimie yang sempat saya ketemui petang tadi.Selepas ini mungkin banyak lagi program yang akan menyusul di OLDSKOOL ON9 tak lama lagi kan.Ada rezqi dan kelapangan, jumpalah semua nanti.
Yang lain2 petang tadi tak sempat nak jumpa ....Apapun,
Ma'assalaamah Wa Ilalliqaai..

10 ulasan :

FnF Simple Life berkata...

moist sgt snow cheesecake tu... best nye dpt gathering2

Asyifa Mustaffa berkata...

Classss keknya.....dah nmpk mcm SR punya dah tu.....:-) kek

mama sara nur berkata...

assalam Rohah
suker tgk kek ni, cantik
belum penah rasa lg ni he he kena cuba kan kalu nk rasa ha ha

rahel berkata...

cantikna kek salji ni....suke banget...

Amie berkata...

Nak belajar buat kek salji dari Rohah... memang enak banget kek ni tau, kalau makan tak tersedar matanya bertukar... mendelik!

Naz / Nadz COSK berkata...

Assallamualaikum Rohah..

Cantik kek sbb tiba2 ada choc rice dan sebiji cherry bertangkai kat tengah2 tu..

zila norazila berkata...

rohah..wahh bestnya dpt jumpa geng lama..kek pun cun :))..bila kita nk jumpa plk kan..

Shaz berkata...

cantik la kek salji u... nampak ceria gitu. Kita pun dah cuba.. mmg sedap kek ini. Lagi best makan masa sejuk2..

Tanpa Nama berkata...

salam ...akak bolah x wat kukus?berapa lame?

Rohah berkata...

waalaikumussalam saudari yg bertanya..
akak tak pernah try yg dikukus, tp insyaAllah boleh biasanya..